Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd tråd



I den grå väven
går en röd tråd.

Den sicksackar sig fram
mellan 2 nystan -
som är våra hjärtan.

Mellan oss,
den röda tråden -
som leder oss
till varandra.

Livets röda tråd -
- är Kärleken!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-16 08:21



Bookmark and Share


  Quasimodo
Här är du något på spåren!
2013-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf