Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en själ

I

i en grotta

bor en själ

en själ av djup

hon andas det

det djupa

hör

lyss

se

ett ljus

mitt ljus

finns 

där

i

i en skog

i en grotta

i en pärla

pärlemor

minnen

vid en tjärn

viskar hon så

lämnade jag

dig

kvar 

finns bara

jag

hon 

en själ

som 

älskar




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-16 18:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
TAck varma vackra själ!
2013-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP