Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själ?

Du är en själ 

 som jag söker

men inte finner

du är en kärlek

jag fann

som inte finns

längre

var är du då?

vem är du då?

varför finner jag inte

det jag fann

då när jag fann dig?

varför finner jag dig

inte längre

du själ

som fanns då

en gång

för längesedan?

när kyssar var liv




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-06-16 18:27



Bookmark and Share


  ULJO
Väldigt bra och rogivande
2013-06-17

  Rozsi.kovacs

vackert din själ kommer att finna o aldrig försvinna bravo
2013-06-17

  Lars Hedlin
Stark frågeställning..Svaren kommer ska du se...
2013-06-17

    ej medlem längre
Många frågor med poetiskt djup i.
2013-06-16

  Anya VIP
Fint och frågande om att hitta djupet av sig själv.
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP