Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord?

Det finns ett ord

ingen hör

ett ord ingen talar om

för att ingen vågar tala om det

det man vill

men inte vågar

det finns ord man talar

bakom ridåer

ord man inte får tala högt

för bergen är så mäktiga

där uppe

det finns ord jag ser

och hör

men inte får tala om

så vi bär dem inom oss

jag ser dem på toppen av ett berg

som moln de samlas till regn 

som regn ska de falla en dag

en dag när de får tillåtelse

att talas

för att de är så många

ger tyngd

tyngd att falla

att tala

befria dem som bär dem

i tystnad

skall sanningen komma

i tystnad

skall de befria orden

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-16 18:53



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Vackra ord skriver du!
2013-06-18

  Nils Teodor VIP
berörande
2013-06-18

  ULJO
Det bästas jag läst på länge
2013-06-17

  Linda CH VIP
Mäktigt och vackert!
2013-06-17

    ej medlem längre
väldigt fin text..
2013-06-17

  Lars Hedlin
Gillas mycket ;)
2013-06-17

  Max Poisé VIP
Högtidlig och vackert!
2013-06-16

    ej medlem längre
Fint skriftat.
2013-06-16

    ej medlem längre
Det här behövde jag- ord av tröst. Tack
2013-06-16

    ej medlem längre
Tycker om dina ord...
2013-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP