Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

14/6: Limerick till Hakon och Håkan

 

När Håkan kom till Hallstavik

sa Hakon att "nån erotik

finns inte på orten.

Hon kördes på porten

i brist på rytmik och teknik!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-18 13:32

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
anständighetens lov eller rytmikens? kul text
2013-06-26

  Ulf Lagerholm
Även om jag inte kommenterar dina limerickar så ofta, är jag i vilket fall en stor beundrare av den uppenbara goda teknik och känsla du besitter på detta speciella område.

Tack för trevlig läsning!
2013-06-23

  lodjuret/seglare VIP
Någon slags inlevelse i ämnet brukar även krävas eller som saknas.
2013-06-18

  Kaptenlöjtnant
rolig!
2013-06-18

  Annika Persson
Håkan är en helt vanlig kille och behöver tid för romantik.
En dag möter han en flicka som också gillar rytmik och teknik,
men att man ska få känna in sig lite först.

Kom Hakon så vandrar vi till markerna
här på himmelsorten kan vi smaka honungen
och porta kväkarna som mekar med våra liv
rytmerna gör oss fria och vi kan bygga vårt timmerhus





2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP