Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själadjupt

 

Själ

själadjup

i en själ speglar

 

händer berör natthimlen mjukt

viskar

 

vackra diamanter lyser i natten

 

hon lyfter honom

under hans vingar

 

mirakel

 

själsdjupa andetag

 

mirakel är att älska

som änglar gör

som hon gör

 

i hans famn svävar

 

hon blåser liv i hans ansikte

som för att åter väcka

återuppväcka

de slumrande själarna

 

ögon öppnas

himlaporten

 

hjärtats sånger nynnas

berör djupt

inuti en själ

hennes

hans

 

sjunger änglarnas sång

 

tiden är nu

i nuet

detta nu

 

se

 

det är där vi vaknar

det är där vi älskar

 

ty

 

hjärtat viskar ja

ja jag älskar

 

själadjupt

 

 

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av Ninananonia VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-06-18 21:19



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
mycket mycket vackert
2013-06-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
själsdjup själskärlek
gudinnans väg
2013-06-25

    ej medlem längre
vackert, poetiskt..
2013-06-19

  Lars Hedlin
Mycket mycket vackert ,)
2013-06-19

    ej medlem längre
"det är där vi vaknar
det är där vi älskar"
Skönt!
2013-06-19

    ej medlem längre
Oj, vilket möte...vackert
2013-06-18

    ej medlem längre
Vacker kärlekspoesi
2013-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP