Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fylla, slagsmål, rattfylla och våldtäkter, vanliga ingredienser bland folket denna helg (tyvärr..)


"Midsommar-maran" !

Ragla och

sluddra

kanske nå´n

muddra

som hällt i sig för

mycket

det stackars

"stycket" !

 

Fajtas och

kladda

sina hjärnceller

kvadda

wreipa (¤)en

tjej

"bara" en

"tonårsgrej"

 

Spy ner fina

skjortan

promillefylld till

"aortan"

ramlar och

rasar

ingen sig

förfasar

för ingen ser

dej

din löjliga

"fyllegrej"

 

Så´nt kan va´Midsommar

om man helt fel kommer...............

 

(¤) :"Wreipa" ,från engelskans "Wrape"= Våldta, våldtäkt...




Bunden vers (Rim) av Mats Henricson
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-06-22 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska