Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ad notam.

 

låter dig glida över 

snudda mina minnen av liv

då våra nätter var skydd

mot kylan

 

då livet lät sig

återupplivas.

 

jag skriver ner det igen

stänger din hand

och hoppas det känns

 

när du blundar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-24 00:33



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ser handen
ser även handen öppnas
2013-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo