Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1990-talsskriven.


Hållbart


Hålla sig flytande
i den grå grytan
med trynet
knappt ovan ytan.

Hålla balansen
på skakande grund.
Komma i jämvikt
en skapande stund.

Hålla strängt på sig
- alltid - ingen vill.
I trakten för din famn -
där håller jag till.




Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-25 13:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Hålla sig flytande
i den grå grytan
med trynet
knappt ovan ytan."
Skickligt!
2013-06-26

  mysing
Åh gillar rytmen i den här!
2013-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf