Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värmande löfte.


Frusen



Hon huttrar
i en kall och
enslig rymd.

Hon minns
hans varma
famn.

Men hon försöker
stå ut med
tomheten, kylan.

En dag, sa han,
kommer han
tillbaka!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-06-25 21:02



Bookmark and Share


  aol
hoppas, bra skaldat,
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf