Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta

Hitta någon
Hitta någon som
Hitta någon som förstår oss.
Det är allt vi behöver. Någon som älskar och förstår.

Någon hittar oss. Och förstår oss.

Men ändå.

Ska du hitta någon ny?
Som älskar och förstår.
Förstår ditt åldrande, din oförmåga och din rigiditet. Pussar din fläckiga rygg, åtrår dig och har godare hjärta än dig.

Nej, men det söker upp dig. Kärleken söker upp dig. Du är välsignad och förbannad. I evighet.

Jag ska hitta
Hitta någon
Hitta någon som förstår
Och ändå älskar
Kärlek finns i tre färger
Sonen visar mig hur de blandas

Drinken välsignar.
Förbannelsen finns i alla kulörer, människor dras till paletten och älskar dina nyanser.
Jag har älskat dig utan det blå. Blandade blir de grå.




Fri vers (Fri form) av Malin Ringdahl
Läst 211 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-06-28 22:52



Bookmark and Share


  cilax VIP
det är fint skrivet, på gränsen till förtröstansfullt
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Malin Ringdahl
Malin Ringdahl