Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

29/6: Limerick till Petra och Peter

 

När Petra från Kil låg hos Peter 

sa hon: "Inga frivoliteter!"

Och Peter fnös: "Nej, 

du kan lita på mej 

jag lägrar blott celebriteter!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-06-28 22:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Kvick och snärtigt levererad replik
sådana kräva en djärv publik
i form av sådana tappert slika
man brukar kalla dem bär o lika
så leka de o är väl kalla som lik
2013-06-29

  cilax VIP
speciellt i dessa tider när alla kan få sin stund i rampljuset på FB. Snyggt!
2013-06-28
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP