Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Vad heter du min lilla Margareta, kanske?" P. Ramel


Solsting

 

Jag borde verkligen men inte vill du väl att jag skall sopa under mattan har jag köpt på IKEA som har kompletta uppsättningar på Dramatiska teatern besöker jag sällan får du mig att gråta hjälper en smula inte ner golvet när du äter visst vad som helst skulle jag nog vilja är en sak och kunna en annan dag skall jag vältra över min döda kropp.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av © anakreon VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-06-29 12:29

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Säg inte det, för Du har ju hela matserveringen, som när som helst. Och för att inte tala om rödmyrornas tåg över vad man inte ser som speciellt användbart, tillskillnad från när allt var helt annorlunda. Det får man sannerligen inte heller komma ihåg.
2013-06-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP