Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Réella minnen - eller ej?


Andens Minne



Vad skall min ande minnas
utav detta liv?
Sedan, - vad jag såg och förnam,
innan stenen blivit grus och sand.

Vad min ande, bl. a., minns
av liven före detta är
tvekan i anblicken av det ovan grå :
Var det svalvingar eller stridsplan jag såg?








Bunden vers av Marianne Räf
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-06-30 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf