Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
30.06.2013 Söndag. Raka tankar i en krum värld.


Ett skepp kommer lastat

I brustet vatten döptes ensamheten.
För att de saknade soldaternas öde skulle erinras
i de stoltas salar.

Och för att ge oss modet att segla vidare
över djupens kompakta gravar
som behåller alla sänkta skepp.

Min bräckliga farkost!
Krum, värkande och outhärdligt levande.
Ja, en glad prick minsann!?

Eller som avundsjukan sa åt heligheten:
-Var får han allt ifrån?
Som om det inte redan var känt.

Ett liv i törnen och svek.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-02 06:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP