Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återblick i loggboken för nytilkomna seglare


Skepparexamen

 

Säg, när är tid
att reva livets segel?
För detta finns
dessbättre ingen regel.

Så du som griper
kring din egen kult.
Se till att ständigt
leva helt, och fullt.

Snart nog vi alla
nalkas de beslut
som avgör hur
seglatsen skall ta slut.

 

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-03 09:28

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Instämmer med Carl Andersson - på mitt kvinnovis.
2013-07-04

  Fredrik P. VIP

Nordiskt vemod seglats
som skapar livslust och
eftertankar.
2013-07-03

  Anoo Niskanen VIP
Bra skaldat!
2013-07-03

    ej medlem längre
Tänkvärt och vackert!
2013-07-03

  walborg
Vishet
2013-07-03

  Carl O Andersson
Visst finns det i mina tankar
när jag på vägens ände vankar
Men det är ju givet,
testamentet färdigskivet.
Och vis av hur jag levat
seglen hårt jag revat
så lugnt på okänt hav
jag seglar till min grav
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP