Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om vådan av tankeflykt

 

En ung moder vid Malö Strömmar

satt ofta försänkt uti drömmar

när dibarnet sög

och timmarna flög.

Tro katten att tuttarna ömmar!




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-05 15:54

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  walborg
Vilken rackans blick den ungen har!
2013-07-05

  lodjuret/seglare VIP
Jo den texten var som allra mest sann
som sanning betraktad den spann
ungar i gemen, duktigt verksamma
ses ju ofta nog mer suga än stamma
först tutte till barnamun var den som vann
2013-07-05

    ej medlem längre
Hm, jag är mållös.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP