Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstafältet, söndag morgon

Strandskatans kubik, kubik

skär volym

ur förmiddagshimlen.

 

Blåvingar, gräsfjärilar -

tysta,

men bråttom, bråttom,

som om allt måste göras idag.

 

Kanske är det så.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-07 15:22



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Du målar en fin sommarbild!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP