Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
viska till mig ...


ni (gör mig levande)

så många
så få
jag öppnar mig
blott då

...





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-08 00:27



Bookmark and Share


  sommarmoln
sanning som dröjer sig kvar...
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric