Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bortgångne konstnären Andy Warhol, spådde en gång att framtiden bjöd alla kändisskap i femton minuter. Repris för nytillkomna staketrävar.


Kändisskap

 

Okej, du fick en chans

som gjorde dig celeber

men det är inget skäl att

agera som en streber.

 

Celebritet är blott en fis

i vinden som du njuter

men glöm ej att odören

anas blott några minuter.

 

 




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-08 08:35

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Applåder i massor-stark text!
2013-07-10

  Yrre VIP
Så sant!
2013-07-09

  walborg
Andy Warhol står jag fortfarande inte ut med
2013-07-08

  lodjuret/seglare VIP
En enda fis är dock en fis
Och tas till vara på varje vis
Likt en lukt väl dofta lär
Kanske blir den kärt besvär
För någons ögonbryns bevis
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP