Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fåglar som prasslar


vildsenapsblom i ärtfälten








tystnaden
ett främmande ljud i rummet

natten är över
vakna i ljus
skratt utan ansikten

regn på fönsterrutan
knackar
vill komma in

på uteväggen
säcken
som tog kattungarna
till dammen




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-08 08:45



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
liv
knutet
i säck
2013-07-23

  Frökenfanny
Tung och ganska vemodig och lite mörk. Starkt !
2013-07-14

  LenaJohansson VIP
bra diktat...
2013-07-14

    Mia Sedvall
Oj, du fick mig att rugga... Betyder att du fångat min tanke.
2013-07-14

  Anita Westin
Den där dikten är ett knytnävsslag i magen för en kattälskare! Starkt att med lågmäldhet skapa dramatik på det här viset. Får känslan av haiku fast det inte är det!
2013-07-08

  Iréne S Räisänen VIP
Bra kontraster som lyfter dikten.
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar