Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upphittad post-it-lapp


3 juli 2008

Åbrodd - jag önskade så att det verkligen varit Åbrodd. Men Åbrodd blommar inte här. Inte alls. De rosa utbredda var helt enkelt Rosenmalva. Sött. Och mycket ENKELT.




Fri vers (Prosapoesi) av Anita Westin
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-10 10:17



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Ja, så mycket bättre det blev!
2013-07-10

  Anita Westin
Tog genast bort det! Tack!
2013-07-10

  Gerd Vading
Åbrodd och rosenmalva - vilka fina blomnamn.
Hakar upp mig på "fylligt".
2013-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin