Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lever, du andas

Liten burk
Når inte ut
Kväv mig
och låt dina blodådror sitta kvar
Jag kan inte andas
men du flyttar dig
Rör dig framåt
Steg för steg
Jag är nu
Du är då
Men jag är fast i repet
kvävd i burken
På linan
På marginalen
Just nu
Dina andetag hörs
Mina står still
Jag lever
Du andas




Fri vers av arcoiris
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-10 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

arcoiris
arcoiris