Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beröringskur

Jag stryker
ett ord på din hud

och lyssnar medan
du läser av

bortom gammal tolkning

det ger en sorts signaler
som stryker sol
där illa varit

vi får en gemensam röst:

Förlåt.




Fri vers av Cadena
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-11 19:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint!
2013-08-08

  Deva
Så fint du formulerar ömheten, en försiktig rörelse - "stryker sol" - som ger läkning..
2013-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Cadena
Cadena