Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du

jag vilar

i dina händer

även när stormar river

även när mörkret omsluter

där stillar jag mig

vilar i ljuset

kärleken

dina ord är blomsterknoppar

som växer 

i styrka

du




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-07-15 21:50



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Ren kärlekspoesimagi. Fint!
2013-07-24

  Sofhia Wirström
underbara rader
magiska
få kan skriva som du
2013-07-21

  frantic
Tack Ninananonia..!
tack för att du finns
kärleken så nära
för tröst, tillit och sanning
när mörkret omfamnar mig
strupgreppet på min okända gata
i morgonljuset där jag vandrar
fast ingen är där.. utom du
kan inte vara någon annan
än du.. tror jag, kram
2013-07-17

  Lars Hedlin
Underbart och ömt ;)
2013-07-16

  Rozsi.kovacs

ljuvlig dikt att läsa
2013-07-16

    ej medlem längre
Mjuka ord sköna att vila ögonen på.
2013-07-15

  Angela Bohlin VIP
Trygghet!
2013-07-15

    Dan Myrbeck
Vacker!
2013-07-15

  ULJO
Fina kvällsord
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP