Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ompublicering av text av mig från sommar 2010.


Lägst i Regn (Plagiat)

 

Utsikter

till  

 

 

 

L ä g s t  i  r e g n

Fiskebanken
Syd Utsira
god sikt
Vänern
sjö b r i s
god sikt
Växlande 2-7
Ökande 4-8
Sikten mest god
Rigabukten
god sikt
Finska viken
  i kväll a v t a g a n d e
god sikt
Ålands hav
sjöbris
v ä x l a n d e
god sikt
Norra kvarken
Bottenviken
god sikt
 någon  s k u r
Västkustens farvatten
växlande vind
Kalix 7 under
Karlskrona 7 över
Göteborg medel

H o b u r g e n

Skagen
              Nordkoster
                            Väderöarna

   Måseskär
              Pålgrunden
                    Naven

Vinga
                         Hallands Väderö
                         D r o g d e n

      Falsterbo
          Arkona
                        Skillinge

Hanö
             Utklippan
                                       Ölands södra udde

                            Ö l a n d s  n o r r a  u d d e

Harstena
          Hoburg
                    Fårösund

      Gotska sandön
           Landsort
                    Stavsnäs

         Svenska högarna
           Söderarm
                     Nyhamn

Märket
          Sjöga

        E g g e g r u n d

Kungsören
           Brämön
                            Skagsudde

                            Holmegadd

                Rödkallen
         
Storön   

    

         14-22 grader

            L ä g s t  i  R e g n 

 

 

 

    ( Eva A. 100609)

 

 

Ursprunligen publicerad här.. var man också kan få höra mig läsa den... jag anno 2010 alltså..:) klickbar länk :

 Plagiat

 

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 722 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-16 14:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Annie b'larsson
2013-07-20

    ej medlem längre
Definitivt en fullträff.
2013-07-17

  Tarantaran
Du verkar ju ha en radio- röst
som Tor- Björn Fjellner också
har! :)..behagliga röster,
eleganta betoningar, ren vacker
klang..Din text är trevlig att
lyssna på!


2013-07-16

  Annie b'larsson VIP
Eva, jag har tänkt tanken, men du gjorde det: skrev ner sjörapporten; den är ren poesi och du är ett geni. När man kommer till...Eggegrund...blir man helt matt, ger upp och överlämnar sig.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)