Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snön fortsätter att falla

 

 

Då vintern behåller sitt grepp
försöker kärleken gro i tjäle

Snön fortsätter att falla
som för att dämpa
mitt eget svindlande fall

Och snart fryser kärlekens kraft
om vi fortsätter stänga solen ute

Snön fortsätter att falla
som för att glömma
att vår kärlek faller samman

Så låt oss göra ett sista försök
att besegra den envisa vinterkylan

 




Fri vers av Anna H
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-03-05 10:42



Bookmark and Share


  Smultris
Hoppfulla rader mitt i allt det fallande...
2006-03-05

  Roger VIP
Just det- Perfekt skriven
GE ALDRIG UPP
Snart, snart kommer solen igen
Och kärleken...
2006-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H