Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyss




Vi var två

två som väntade på stranden


händer som skuggade
över ögonen

Såg dig komma
över glittrande hav

vi var två
två som ville ha din kyss


du kysste bara en









Fri vers av björk VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-17 22:52



Bookmark and Share


  aol
ett ödesval gjorde han, verkligen ännen vackert skaldat,
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

björk
björk VIP