Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara tomma ord

 

Jag är inte längre så säker
på att du förstår
vad allt detta betyder för mig

Och jag är inte lägre så säker
på att du förstår
hur ont allt detta gör mig

när jag inser att dina löften
bara är tomma ord

 




Fri vers av Anna H
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-03-08 19:55



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Smärtsamma insikter, men insikter som du formulerar väl. Starkt skrivet!
2006-03-11

  noname_realmind
Tomma ord gör ont att möta...
Fokuserat och snyggt, som alltid Anna.
2006-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H