Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20/7: Limerick till Greta och Margareta

 

På utmarkerna kring Storvreta
gick Greta intill Margareta
och med friska organ
båda spred sin metan.
De båda var kor, skall ni veta!




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-20 06:19

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Som jag hört det kvinnor kan
Kalla andra kvinns för kor, han
Skall veta det för människan står
Som en slags hyllning i vrår
För mera öppet är hornkon man
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP