Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medan längtan brinner





Innan solen stjäl
de florstunna slöjorna från dimman
vill jag dansa barfota

i den gröna mossan

och låta månen lysa silver
på min hud

medan längtan brinner
att se det jag drömt

När nattens skimrande
stjärnor
slocknar
en efter en

och dagen tar mig vid handen
i en närvaro
skör som spindelväv

ska jag dricka morgonens nektar

fylld av det nya hopp
som natten givit....




Fri vers av Michaela Dutius
Läst 423 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-20 16:06



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Vilken fin längtan ... bra ordat/kram
2013-08-13

  Lars Hedlin
Så fint ! Gillas!
2013-08-06

  Siggesdotter
En ljuvlig poesi full av bilder som förenar själ och natur. Och allt samverkar till ett enda STORT HOPP - Tack Michaela! Bokmärke o applåder :-)
2013-07-26

  ResenärGenomLivet
Ljuvlig morgonstund...
2013-07-20

  stig wikman
Mycket
vackert.
Michaela.
LOVE THAT.
2013-07-20

  Larz Gustafsson VIP
Allt det där fina klär dig.
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius