Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isblått begär

 

Varje gång du går
vill jag skrika

Jag vill binda dig

till varje pris
hålla dig kvar

Mätta min hunger
och släck min törst

Stanna hos mig

du med dina ögon
ditt isblåa begär

 




Fri vers av Anna H
Läst 369 gånger
Publicerad 2006-03-08 06:28



Bookmark and Share


  leopardia
"Stanna hos mig

du med dina ögon
ditt isblåa begär"
isblått begär, istället för blå ögon = både snyggt och kreativt. det gillas.
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H