Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från lagerhyllan för nytillkomna snedseglare


Mayday

 

Med minnet i flydda tider

jag fångas av den anekdot

där staten och kapitalet

sägs segla i samma båt.

 

Och skutan kan nog verka smäcker

men radarn har fallit ur ramen

och skrovet är gammalt och läcker

och ingen har skepparexamen.

 

Så visst finns det skäl att ibland

må illa och vackla iland.




Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-21 12:35

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja,
de gör de!
2013-07-21

  walborg
Elegant och genialisk symbol
2013-07-21

    ej medlem längre
Bra som tusan,skepp ohoy!!!!
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP