Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jätteförsiktig åtrå

du ligger utsträckt under mig
jag slås av insikten, min älskling:
mina händer är fria att ta på dig
för du har sagt att du vill ha mig
vi har all tid i världen
att ta reda på
hur

Jag kan göra märken
Som du kan tvätta av
Jag kan lämna avtryck
Som du kommer ha kvar

och jag tror att jag ska börja med
att kyssa den där mjuka punkten
bakom ditt vänstra öra





Plötsligt är jag mycket medveten
Om att jag har ett hjärta




Fri vers av ester.b
Läst 401 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-21 19:00



Bookmark and Share


  axveronika
Å va bra!
2013-10-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar i sin sköra men kära ton
2013-07-30

  Robin V
Väldigt fin. Jag gillar stycket:
"Jag kan göra märken
Som du kan tvätta av
Jag kan lämna avtryck
Som du kommer ha kvar"
- skarpt!
2013-07-21

  flygia
skön
2013-07-21
  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b