Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om inte OM fanns




Om inte OM fanns
skulle käringen vara kung

Om inte Om fanns
skulle jag vara evigt ung

Om inte OM stod mitt i vägen
behövde du inte känna dig förlägen

Om inte OM var ordet du sa
kunde jag gå med dig - hela vägen

Om inte OM upprepades i tid och otid
skulle vi alltid vara goda mot varandra

Om inte OM begränsade oss
kunde vi ständigt i glädje vandra





Bunden vers (Rim) av Michaela Dutius
Läst 1716 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-07-22 11:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA vad vore vi utan om?
2013-08-06

  Siggesdotter
Väldigt välskrivet om "OM" !! Applåd!
2013-07-26

  anits VIP
Så fint och klokt skaldat
2013-07-24

    J. Herward

OM inte agrikulturen hade blivit till så kanske vi aldrig startat krig?

Enorm visdom i elegant format!
2013-07-24

  Karin Rosberg
Så sant och igen kännande!!! bra!!
2013-07-23

  stig wikman
SANNA ORD.
MICHAELA.
love that.
2013-07-22

  Rise Little One
Underbart och uppriktigt skrivet...
2013-07-22

  ResenärGenomLivet
Fantastiskt skrivet...vi tar och skippar OM tycker jag...denna sparar jag...
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius