Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta !

Sitter en flicka på en bänk och gråter,
bredvid sitter en kille med sorgsna ögon och tittar på henne,

han försöker försiktigt ta hennes hand , men hon rycker undan den,
han sträcker ut sin hand mot henne , och hon tar den försiktigt

och sluter sin hand om hans, hon tittar på han och
säger "jag älskar dig min kära"

han tittar på henne och säger förlåt mig, för jag
har varit blind min kära, mitt hjärta

har alltid tillhört dig och kommer tillhöra dig resten
av våra liv..




Fri vers av Morgan
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-23 20:01



Bookmark and Share


  anita VIP
du berörde mig med denna dikt. jag bokmärkte din dikt för att den var så bra
2013-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan