Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur den kommande diktsamlingen "Bländad av livet". Kan beställas på arvid.svenske@gmail.com


Randig saknad

Randig saknad
Den glittrar i blått och gult
Femtusen meter upp
Luftgrop och turbulens

Märkliga känsla
Helt nära, så långt bort
Öster om västanled
Kaukasiska mattors väg

Hemåt i ahimsaskimmer
Innehållet i en bonbonjär
Lämnar landet förutan
Dissidentpoesi

Doftmoln och färghägringar
Från lerbad till Holisminkningar
Tolv står där tryckta
Hur luktar ett språk

Det känns som väldigt länge sedan
Jag satte fot på nordisk mark
Har nästan glömt egentligen
Hur gör vi för att dölja stanken




Fri vers av Arvida Juni Svenske
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-24 13:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvida Juni Svenske