Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur den kommande diktsamlingen "Bländad av livet". Kan beställas på arvid.svenske@gmail.com


Nepal

Nepal med klädda bergstoppar
en tamburin av gnistersnö
det krispiga i storluften
det korniga i blåhimlen

Katmandu med stora torntinnar
som rispar en i själsspektrat
här får min måne skinnskattsärr
och huden min blir väderbiten

Min blick ska aldrig grumsas mer
av vardagsgrått på samma sätt
min syn är kvar vid Världens Tak
där ingenting är helt fördolt




Fri vers av Arvida Juni Svenske
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-24 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arvida Juni Svenske