Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juli januari /same same/



juli blev min januari.

av januari blev min juli.

av sand blev snö.

av snö från grillens askflingor
av snö av soldamm
från solens starka snedsteg
av snö av kritdamm
från barngatornas solsmileys

för mycket för lite
sol - same same.
juli blev min januari
på samma sätt vissnar bladen
samma blad vissnar,
samma blad faller.

samma blad faller
sand som snö som blad
landar inte
landar aldrig.









Fri vers av ume
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-25 09:03



Bookmark and Share


  Nina.H
Årstiders kontraster..så fint
sammanflätat.. spännande och
bra!
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

ume
ume