Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solbåt

Solbåt

mot mörker

sista resan




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-26 12:40



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Ödesmättad..
2013-07-31

  Björn Nilsson VIP
Ursprungsversionen innehöll bara bilden samt ordet "solbåt"!
2013-07-26

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Förbättringsförslag? Jag vet inte... texten var kort och kryptisk men det behöver väl inte vara något fel... det lämnar utrymme för egna tolkningar. Själv inger den mig lite vemodskänsla.

Vacker bild!
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP