Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slut dina ögon

Om du sluter dina ögon

ser du mer

Om du öppnar dem

kommer intrycken bli fler

Om du sen sluter dem igen

Kan du sålla bland dem

och välja vad du ser.



Utifrån det kan du drömma

sätta mål

och glömma

Oförrätter misstag och steg som gick fel

Skapa nya tankar

synapserna letar nytt

som sen blir det du väljer att tänka

Och av det bli hel




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-28 12:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin tanke.
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt