Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En göteborgare med sin rot i hemstickade kolonialvaror


29/7: Limerick till Olof

 

Den flicka som då och då sover

hos Olof när han är i Dover

viskar "Olle, min man"

och då svarar han

"Vad vill du, min lilla Sleep Over?!"

 




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-29 09:36

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Lätt spänstig och ävenså kul
som passar sommar bättre än jul
även om presenterna då
i tänk är ett just sådant sjå
att de kläderna ibland passar trul
2013-07-29

  limerick
Snygg limmis men apropå Dover och sömnproblem följer här en vers ur min andra limerickbok:

Sömnproblem

Den enögde mannen från Dover
har stora problem när han sover.
Trots att han blundar med ett
så lyser det rätt
in i hålet där ögat är nowhere!



2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP