Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanka


snögubben sviktar
lämnar sin kropp som retur
en skata får fnatt
på kvarlämnat går hon lös
får sitt bohag att glänsa




Bunden vers (Tanka) av majola VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-29 13:58



Bookmark and Share


  Quasimodo
En skön Tanka!
2013-09-26

  Mona Nordkvist VIP
Gillar den.
Får mig att le.
2013-08-28
  > Nästa text
< Föregående

majola
majola VIP