Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det tredje ögat


I

dina salta kyssar

innanför såret nu

med bindel för ögonen

tills det svartnar

för det tredje ögat

och jag ser dig

din högresta gestalt

genom ett töcken

av stjärnor och rus

II

din förlängda ryggmärg

dina långa armar

galaxhoparnas trådar

syr igen

hålet i min tunna hud

blusen på golvet

med stygn av silver





Fri vers (Fri form) av Emme Anuelle
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-29 16:45



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Det tredje ögat = ·:D Innehållet i första förmedlas väl och rytmen i andra landar naturligt. Vadan denna ryggfixering, något hittils okänt likafullt freudianskt!
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Emme Anuelle
Emme Anuelle