Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi åt nektariner

vi åt nektariner på stranden
de hade legat i solen så länge
att när vi kom upp ur vattnet
var de alldeles varma
du sa "jag har aldrig fattat skillnaden
mellan persikor och nektariner
men persikor är de luddiga va?"
jo säkert
det rann ner för halsen
du hade havet i ögonen
vi begravde kärnorna i sanden




Fri vers av ester.b
Läst 368 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-30 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ester.b
ester.b