Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aforism


Variation på känt talesätt

Det är skönt för poeter att få sovra 
men ännu skönare för läsarna.

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 570 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-02 15:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dagens Dikt.
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP