Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

15-tonde

Dammens svarta blänk

ger trolsk stämning om natten

men badlust om dan

© Skogsfen




Bunden vers (Haiku) av Skogsfen.
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-02 16:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Härlig haiku...olika bilder av samma sak...
2013-08-02

    ej medlem längre
Känner en trolsk stämning i dina fina ord.
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.