Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

monetär

vi skapar pengar
men så lite värde
vi skapar skuld
men så lite glädje





Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 313 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-05 23:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Människolivet
kan inte heller
räknas i pengar!
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric