Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Great Ocean's Road in July 2013


Minnen från en inspirerande resa

Great Ocean’s Road  (svensk version)

på vänster hand:
blågröna vågor
med stundom dimlikt vitt skum
rullande in mot land

sydpolen bortom
oceanens ändlöshet
och den av vågor brutna horisonten

de gråbruna trädens kronor
famnande himlens blånad

den mörka slingrande vägen

 

på höger hand:
gröna sluttningar,
raviner och floddälder

små samhällen med barer
och souvenirbutiker

 

som en klar färgrik dröm:
Great Ocean’s Road, Victoria, Australien

---

Great Ocean’s Road (English version)

on my left hand:
blue green waves
with white misty sea foam
rolling to and fro

the south pole beyond
the endless ocean
and the wave broken horizon

the grey brown trees
reaching for the blue skies

the dark winding road

 

on my right hand:
green mountain valleys and creeks

sleepy villages
with bars
and souvenir shops

 

like a colorful, clear dream:
Great Ocean’s Road, Victoria, Australia

 




Fri vers (Fri form) av Algotezza VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-07 12:59



Bookmark and Share


    Phantasos
Riktigt bra! Hærligt avvægd och med ett hærligt språk eller ordbruk.
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP