Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vuxna Avsked

 
Jag tyckte inte om sättet du lämnade mig på
ensam och huttrande i en hopskrapad snödriva
ännu hungrande efter den där sällsamma doften
som alltid stod omkring din sköna gestalt

men jag var väl inte värd mer
så svullen i gråt och förnedring

men ändå?

ett sketet litet sms var allt du ödslade
på mig som var svaret på dina drömmar

för bara någon vecka sedan var jag ditt allt
i måndags var jag tydligen bara too much
för att igår sen smälta ihop till ett intet

om du ändå var här hos mig en stund
skulle jag visa dig hur man mera vuxet
kan ta ett mycket vackrare avsked
och sen sticka ut ditt öga med en gaffel 

                              @




Fri vers av Elina Vacker
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-07 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Vacker
Elina Vacker